mobiel +39 379 293 5202 (whatsapp bellen of appen) of thuisnummer +39 075 5454 588

Huisregels

Ook wij komen niet onder de regeltjes uit

Geen reserveringskosten en Geen creditcard nodig om te boeken. We mailen U om Uw reservering te bevestigen.

Om de reservering te bevestigen vragen wij u een voorschot te sturen, minimaal gelijk aan 30% van het totaal binnen 5 werkdagen op één van de volgende manieren:

Bankoverschrijving , Paypal of met een verstuurd betaalverzoek informatie hierover ontvangt U in de bevestigingsemail.

Deze dient te worden betaald binnen 5 werkdagen na ontvangst van onze bevestiging.  Indien de aanbetaling niet is voldaan, vervalt de reservering.

Resterende bedrag word bij aankomst contant voldaan of per pin. U kunt ook kiezen via eigen bankoverschrijving of Paypal betaalverzoek (hiervoor kunt u een verzoek indienen) 2 dagen voor aankomstdatum.

Annuleren is geen probleem

De annulering van de reservering is gratis tot 5 dagen voor de aankomstdatum, d.w.z. de gast is niets verschuldigd en heeft recht op restitutie van de aanbetaling als deze is betaald.

Vanaf 5 dagen voor aankomst bedragen de annuleringskosten 30% van het totale bedrag, gelijk aan het bedrag van de minimale aanbetaling en niet wordt geretourneerd als de betaling al heeft plaatsgevonden. Wij bieden U de mogelijkheid om Uw reservering om te zetten naar een andere datum.

Als de annulering plaatsvindt in de laatste twee dagen voor aankomst, of in geval van no-show, of als de gast de reservering annuleert na aankomst, komen de annuleringskosten overeen met het volledige bedrag van het geboekte verblijf. En zullen wij in overleg kijken naar een gepaste oplossing.

Richtlijnen van het huis

Inchecken is vanaf: 16.00 uur

Uitchecken is tot: 10.00 uur

Late uitcheck tot 15.00 uur mogelijk tegen een meerprijs van €25,00

Als de omstandigheden het toelaten, kunnen deze tijden worden gewijzigd, maar het is raadzaam om dit van tevoren ​​te bespreken.

  • Honden gratis welkom (graag aangeven bij de opmerkingen)
  • Geen evenementen
  • Roken binnen niet toegestaan

Schoonmaakprocedures

  • Schoonmaken met desinfecterend middel
  • Alle handdoeken en beddengoed worden op minstens 60ºC gewassen
  • Oppervlakken die veel aangeraakt worden, worden met desinfectiemiddel dagelijks schoongemaakt (zoals aanrechten, lichtschakelaars, handvaten en kranen)

Het huis dient schoon en netjes te worden aangetroffen. Is dit niet het geval, dan moet dit onmiddellijk aan degene, die de ontvangst regelt gemeld worden, zodat deze het één en ander kan herstellen. Bovendien dient de huurder dit binnen 24 uur aan te melden

Bij het vertrek dient de huurder de woning schoon en netjes achter te laten, met bijzondere aandacht voor het sanitair, de keuken, het glaswerk en de vloer.

Schade en bijkomende kosten

U bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de kamers die tijdens uw verblijf door u of uw medereizigers wordt veroorzaakt. We zullen in goed overleg kijken hoe we dit ter plaatse kunnen oplossen.