mobiel +39 379 293 5202 (whatsapp bellen of appen) of thuisnummer +39 075 5454 588

Over ons

Wij zijn Ronnie en Bianca

Onze droom begon op het moment dat we elkaar leerde kennen.

Beide hadden we al een  rugzakje met verleden en kind/kinderen, daardoor weet je al wat beter wat je wel wilt en niet meer wilt.

We werden een samengesteld gezin net als bij zoveel anderen. En je komt gelijk in een flow terecht van werken, kinderen naar school , verplichtingen etc.

Na uren lange gesprekken en gezellig kletsen en veel fantaseren kwam er 1 droom uit wat we beide graag wilde.

We wilde graag vertrekken naar het buitenland en Italie stond gelijk al boven aan de lijst!

Nog nooit waren we er geweest ,maar het land trok ons beide zo aan. De cultuur , het eten , het prachtige landschap, de mensen, manier van leven.

Maar als samengesteld gezin gaat dat niet dus besloten om deze droom vooruit te schuiven tot de kinderen oud genoeg waren.

6 jaar geleden kwam er een mooi opknaphuis op ons pad. Onze droom ging vorm krijgen ,we hebben een oude ‘bouwval’ gekocht , gaan dit pand helemaal opknappen en wonen er in tot de kinderen oud genoeg zijn.

Dan gaan we het verkopen en willen we iets terug kopen in Italie liefst 2 huisjes op een mooi stukje grond of een boerderij waar een B&B in gemaakt kan worden.

Ook de kinderen hebben we hierin volledig betrokken en vonden het een super tof plan. De ene riep dan heb ik een vakantieadres want ik blijf in Nederland, de ander riep in ga mee en zo wisselde de ideeën nog wel is onderling, maar alle opties staan open en dat wisten ze.

Door verschillende gebeurtenissen het laatste half jaar hebben dat we de knoop doorgehakt  

WE GAAN HET DOEN!

Het leven is te kort om te wachten met je dromen te volgen.        

De kinderen hebben allemaal hun eigen keuzes gemaakt en dat gaan wij nu ook doen. Kevin heeft vanaf het begin af aan al geroepen ik ga mee, ik wil in Italië de autotechniek in. Die is dan ook met ons mee en gaat in September een opleiding Technic volgen.

Onze woning is inmiddels verkocht en hebben een onwijs mooi landgoed gekocht om onze droom te verwezelijken Als U het leuk vind om ons te volgen kan dat via Facebook of Instagram onder de naam : Casa Biron of hou de website in de gaten!!

Wie weet ontmoeten we elkaar in Italië op ons eigen plekje in het mooie Pietralunga in de regio Umbrië?