mobiel +39 379 293 5202 (whatsapp bellen of appen) of thuisnummer +39 075 5454 588

Zelfvoorzienende Camperplaats

Wij beschikken over een aantal camperplaatsen voor campers die zelfvoorzienend zijn. Wij hebben mooie vlakke stukken op ons landgoed zodat u daar kunt parkeren en zelfs ruimte heeft om uw luifel uit te zetten. Deze plaatsen zijn op een goed begaanbare verharde weg. Wij delen erg graag ons landgoed met gasten om iedereen mee te kunnen laten genieten van de prachtige omgeving.

Bent u onderweg en zoekt u een plaats om te overnachten? Wij vragen geen vergoeding voor de eerste nacht omdat wij ook aangesloten zijn bij Agricamper Italia. Wilt u langer als 1 nacht verblijven? dan vragen wij daar een vergoeding van €7,50 per nacht voor. Ook is er een mogelijkheid om een ontbijt te bestellen deze wordt op de afgesproken tijd bezorgd bij de camper. We hebben een mini market met eigen biologische producten van ons landgoed en lokale producten.

Ook houden we geregeld Mee eet avonden Gezellig als u mee aanschuift! en geven ook Pizza en Pasta workshops zodat u zelf ziet en doet op de italiaanse wijze om daarna lekker te genieten van uw maaltijd. Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst.

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze faciliteiten zoals het zwembad, ligbedden en BBQ. Wij vragen hier een kleine vergoeding van €5,00 per dag voor.

Heeft u een was die in de wasmachine moet, geen probleem wij doen dit graag voor u voor een vergoeding van €5,00 per wasbeurt.

Ook kunt u gebruik maken van onze badkamer, wilt u een keertje lekker douchen dan is dat mogelijk voor €3,00 per persoon per gebruik van onze badkamer per dag. Deze bevindt zich achter ons huis met een aparte ingang

Honden zijn bij ons van harte welkom en is zelfs gelegenheid voor de honden om lekker te spelen en af te koelen in onze natuurlijke beekloop. wel vragen we u de ontlasting zelf op te ruimen door middel van zelf meegebrachte honden zakjes of gebruik te maken van onze speciale schep

Bij vertrek vragen wij u om de camperplaats weer netjes te verlaten zodat ook andere er weer net zo van kunnen genieten.

Neem contact met ons op via email, WhatsApp of bel via WhatsApp ivm slecht netwerkverbinding +39 379 293 5202 voor beschikbaarheid en vragen.